Skip to content

Meistä

Haluamme että palvelumme on reilua ja dynaamista. Haastavammissa kohteissa pystymme tarjoamaan toimivan, hyvän ja ennen kaikkea ammattitaitoisen suunnitelman. Olipa tarpeesi mikä tahansa parvekkeeseen tai terassiin liittyvä, ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä millaisia ratkaisuja kohteeseesi löytyy.

Lasi & Idea Oy:n liikeidea perustuu asiakkaan tarpeisiin. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun merkistä riippumatta. Kauttamme on myös mahdollista saada kokonaisvaltaista parveke- ja terassisuunnittelua.

Haluamme myös hinnoitella tuotteemme ja palvelumme selkeästi niin, että asiakas tietää mistä maksaa. Ajatuksemme on, että hyvin tehdystä suunnitelmasta asiakas voi siirtyä konsultoinnin avulla sopivaan palveluun ja ratkaisuun. Tarpeisiisi on mahdollisesti valittavissa useampi erilainen tuote, joskus yksi tuote on kuin tehty sinua varten.

Lasi & Idea Oy on perustettu vuonna 2013 Vantaalla. Meillä on vuosien kokemus alasta. Tärkeimmät arvomme ovat palvelun läpinäkyvyys, laadukas viestintä ja ammattitaitoinen suunnittelu.

Palvelulupauksemme: Ammattitaitomme avulla tarjoamme kohteeseesi parhaat ratkaisut – aikaasi säästäen.


© 2018-2020 Lasi & idea Oy