Aurinkosuojaverho

Aurinkosuojaverhoilla luot muiden lasiterassillasi olevien tekstiilien ja huonekalujen kanssa sisustuksellisesti näyttävän ja harmonisen kokonaisuuden. Valittavanasi on useita väri- ja kangasvaihtoehtoja. Lisäksi voit valita myös kankaan valonläpäisytason, valoa hyvinläpäisevästä täysin pimentävään ratkaisuun. Valinta on sinun!

Miksi aurinkosuojaverhot?

Kestävistä materiaaleista valmistetuilla laadukkailla ja kohdekohtaisesti räätälöidyillä plissee-tyyppisillä aurinkosuojaverhoilla lisäät terassillasi yksityisyyden suojaa sekä säätelet lämmön ja suoran auringovalon sisääntuloa.

Verhoprofiileiden pienet äärimitat mahdollistavat niiden parhaan käytettävyyden yhdessä parveke – tai terassilasitusjärjestelmän kanssa sekä muodostavat esteettisesti toimivan kokonaisuuden.
Laadukkaat aurinkosuojaverhot valmistaa saksalainen Erfal GmbH.

 

EXK KAIHTIMET:

EXK kaihtimet valmistetaan kestävästä alumiinista asiakkaan mittojen mukaan ja ne ovat arjessa huolettomat käyttää. Kaihtimet nousevat kevyesti sekä portaattomasti narusta vetämällä ja säleiden asentoa voi vaihtaa alalistan helppokäyttöisestä säätimestä. Ainutlaatuinen kääntömekanismi pitää kaihtimet turvallisesti paikoillaan ja alalis-
tan vaimentava tiiviste estää häiritsevän kolinan. Tyylikäs harmaa metalliväri sulautuu eleettömästi julkisivuun ja parvekelasien väreihin viemättä huomiota näkymiltä.

Suomessa valmistetut EXK kaihtimet sopivat kaikkiin parvekelasi- malleihin ja ne on kehitetty kestämään vaativissakin sääolosuhteissa.