Huolto & Varaosat

Lasituksien huoltotarve on yksilöllinen. Suositeltu huoltoväli lasituksille on viisi vuotta. Säännöllinen lasien pesu ja puhtaanapito ovat parasta huolenpitoa lasituksille. Vaikka lasitus suojaakin rakenteita ja pintoja lasituksen sisällä, vaativat kiskot ja terassilasit silti pesua.
Meidät tunnetaan laadukkaasta asennuspalvelusta. Eikä syyttä – tavoitteenamme on olla alallamme maailman paras asennus- ja huoltopalveluita tarjoava yhtiö. Vastaamme kaikkien myymiemme tuotteiden asentamisesta ja peruskäytön opastamisesta. Tarjoamme teknisen tuen myös asennuksen jälkeen. Meille on tärkeää että asiakas ei jää yksin pelkän opaskirjan kanssa vaan saa meiltä teknisen tuen koko tuotteen elinkaaren ajaksi.

Huoltotoimintamme pohjautuu ennaltaehkäisevään elinkaariajatteluun. Asiakkaamme ei jää tuotteidemme kanssa yksin, vaan otamme vastuun niiden toimivuudesta ja kustannustehokkuudesta koko niiden elinkaaren ajalta. Vastaamme kaikkien edustamiemme tuotemerkkien takuuhuolloista ja mahdollisista vuosihuolloista. Voit tilata huollon myös eri toimittajan asentamiin lasituksiin – merkistä riippumatta.

Yleisimmät lasijärjestelmät mitä huollamme ovat: Lumon, Nika, Hexi, Tamglass, Finton, Finfasad, Baltiklaas, Lemminkäinen lasi, Cover.