Kaidejärjestelmä

Tyylikkäästi viimeistelty alumiininen kaidejärjestelmä tuo turvaa parvekkeelle ja terassille.Samalla se luo modernia näyttävyyttä ja designia kiinteistöön ilman, että maisemat kärsivät.

Parvekkeita käytetään laajasti julkisten rakennusten ja kerrostalojen suunnittelussa. Parvekkeilla on toiminnallisen merkityksen ja käyttötarkoituksen lisäksi merkitystä myös rakennuksen ulkomuodossa koristeellisena elementtinä. Parveke on rakennuksen seinästä ulkoneva osa, jonka kaiteet rajaavat. Kaide on merkittävä ja tärkeä osa parvekkeen rakennetta, joka antaa talon ulkonäköön ja tyyliin omaan säväyksensä. Tämän johdosta on jo suunnitteluvaiheessa huomioitava parvekekaiteiden rakenne ja ulkonäkö.

Lasi-alumiinikaide

Lasista ja alumiinista voidaan valmistaa hyvin monenlaisia kaiteita, joten sopiva ratkaisu löytyy myös hyvin vaativalle asiakkaalle. Lasi-alumiinikaide on moderni, ilmava ja käytännössä huoltovapaa. Sellaisia moderneja parvekekaiteita ei ole tarkoitettu pelkästään uusrakennuksiin, vaan ne ovat toimiva ratkaisu myös vanhempien talojen entisöinnissä.

Kokolasikaide

Modernissa arkkitehtuurissa arvostetaan erityisesti nykyaikaisuutta ja ilmavuutta. Tämän pohjalta toivotaan rakennukseen sellaista julkisivua, jossa on käytetty runsaasti lasia ja mahdollisimman minimalistisia rakenteita. Kokolasikaide on tällaisissa tapauksissa täydellinen ratkaisu, sillä karkaistu ja laminoitu lasi toimii lujuutensa ansiosta kantavana rakenteena. Lasikaideratkaisuja on kahdentyyppisillä kiinnityksillä: alareunan profiililla ja pistekiinnityksellä.

Tankokaide

Tankokaide on Pohjoismaissa laajasti käytetty ja olemme lisänneet sen kysynnän johdosta omaan tuotevalikoimaamme. Tankokaiteet ovat alumiinikaiteita, jotka ovat käytännössä huoltovapaita ja helposti asennettavia. Näissä kaiteissa ei ole käytetty lasia, mutta tankojen ja pylväiden sijoitustapaa reunakauteen ja parvekkeen betoniosan suhteen muuttamalla saadaan aikaan useilta erilaisia ratkaisuja.

Erityisvalmisteiset kaiteet

Tarjoamme vakioratkaisuna lasi-alumiinikaiteita, kokolasikaiteita ja tankokaiteita, mutta myös erityisvalmisteiden tuotteiden kysyntä on kovasti kasvanut. Erilaisten kaideratkaisujen suunnittelusta on tullut osa päivittäistä toimintaa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme myös heidän toivomia erityisvalmisteisia tuotteita. Meillä on kokemuksia vaakasuuntaisten koristeputkien, profiilipelti- ja parvekelevyllä varustettujen kaiteiden valmistamisesta ja asennuksesta. Myös muiden kaideratkaisujen (alumiinista valmistettujen) hintapyynnöt ovat tervetulleita – omia mahdollisuuksia asiakkaan toivoman tuotteen valmistamiseen arvioimme jokaisen hintapyynnön osalta erikseen.