Lasikatos

Katoksemme on tarkoitettu asennettavaksi lähinnä seinästä ulkonevien parvekkeiden ja ulko-ovien suojaksi. Olemme käyttäneet katosten valmistuksessa niiden toimivuuden ja pitkän käyttöajan varmistamiseen sekä arvon ylläpitämiseen myös takuuajan päädyttyä vaoin laadukkaita materiaaleja ja kestäviä viimeistelyteknologioita. Tarjoamme parvekkeiden suojaksi alumiinirunkoisia katoksia ja ulko-ovien ylle vetotangoilla varustettua kokolasikatosta.

Lasista ja alumiinista valmistettu katos on luja ja kestävä. Vaikka katoksia voidaan valmistaa useista eri materiaaleista, kerrostalojen parvekkeissa usein käytetty vakioratkaisu on alumiinirunkoinen lasikatos. Meidän suosituksena on asentaa katokset ennen rakennuksen lämpöeristeiden asentamista, jotta runko voitaisiin kiinnittää betonipaneelin ja lämpöeristeitä ei tarvitsisi rikkoa sopivan kiinnityskohdan löytämiseen.

Kokolasikatokset on eniten käytetty sisäänkäyntien yllä, kerrostaloissa, kauppakeskuksissa, hotelleissa ja toimistorakennuksissa. Lasikaton valinnassa on tärkeintä turvallisuus, jonka varmistavat oikeat kiinnitykset ja ehdottomasti myös oikean paksuinen laminoitu ja karkaistu lasi. Tällainen katos on ilmava ja kevyt ja sitä on helppo huoltaa. Kokolasikatos auttaa sen päällimmäisen tehtävän – sateelta ja tuulelta suojaavana rakenteena – korostamaan myös rakennuksen kaunista ja kirkasta muotoilukieltä.