Skip to content

Liukulasitus

Liukulasitus

Pystypuitteeton liukulasitus

Haluaisitko suojaa terassillesi, näköalasi siitä kuitenkaan kärsimättä. Helposti liikuteltavat puitteettomat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassilasille sekä puitteelliselle liukulasille. Puitteettomilla liukulaseilla luot modernin julkisivun, turvallisen ajanviettopaikan perheellesi ja lemmikeillesi sekä suojaat kiinteistöäsi vuodenvaihtelujen sääolosuhteilta.

Pystypuitteeton liukulasijärjestelmä on toimintaperiaatteeltaan samanlainen kuin pystypuitteellinen liukulasitusjärjestelmä, mutta lasien väleissä ei ole pystyprofiileita. Pystypuitteettoman liukulasituksen tiiveyttä voidaan parantaa lasin väliin laitettavan PVC tiivisteen avulla.

Pystypuitteeton liukulasijärjestelmä tuo helppokäyttöistä suojaa, esteettömällä näkymällä. Alakantoinen järjestelmä sopii käytettäväksi yhdessä muiden tuotteiden kanssa.

Pystypuittellinen liukulasitus

Kehystä kotisi kauniisti sillä värillä kuin haluat. Helposti liikuteltavat, tiiviisti suojaavat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassille. Terassin käyttöaika pidentyy ja voit viettää vaikka lämminhenkisiä rapujuhlia ystäviesi kesken. Myös lemmikit nauttivat raikkaasta terassista.

Pystypuitteellinen liukulasitusjärjestelmä on erinomaisen hyvä vaihtoehto puitteettomalle järjestelmälle. Liukulasituksella saa helposti terassille käyttömukavuutta ja näyttävyyttä. Liukulasitusjärjestelmä on laadukas ja siitä on hyötyä niin kesällä kuin talvellakin. Liukulasit kulkevat jokainen omalla kiskollaan jolloin ne saa helposti kasattua reunaan ja vastaavasti taas vedettyä paikoilleen.

Lasielementtejä ympäröivän alumiinikehyksen värin voi valita talon muuhun visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Liukulasitus on mahdollista myös lukita mikä lisää asunnon ja irtaimiston turvallisuutta. Pystypuitteellista liukulasijärjestelmää voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Lasikatokseen integroituna, liukulasitusjärjestelmä mahdollistaa helpon kuljettavuuden ulkoa sisälle terassille ja toisinpäin.


© 2018-2020 Lasi & idea Oy