Skip to content

Taloyhtiö

Ammattitaitoisella suunnittelun ohjauksella pystymme karsimaan turhat kustannukset, varmistamaan työn korkean laadun ja tuomaan kaikki päättäjät saman pöydän äärelle. Me hoidamme työt – sinä tiedät mitä päätät.

Ratkaisumme

Kuntokartoitus

Kuntokartoitus on erityisesti taloyhtiöille suunnattu palvelu, jossa kartoitetaan parvekelasitusten toimivuutta ja turvallisuutta. Saamamme palautteen perusteella olemme suunnitelleet palvelukokonaisuuden, joka ottaa huomioon asukkaan, isännöitsijän ja tuo tilastoihin perustuvaa, helposti analysoitavaa faktaa. Tämän tiedon perusteella päättäjien on helpompi valita oikea strategia korjauksen tai uusimisen suhteen. 

Kuntokartoituksemme ei sido sinua tiettyyn toimittajaan. Asukkailla on mahdollisuus valita tietty päivä ja kellonaika. Hoidamme laputuksen, reaaliaikaisen onlinetaulun, aikataulun ja jokaiselle pääsyn järjestelmäämme. Me voimme keskittyä laadukkaaseen työhön – sinä voit olla varma milloin tulemme ja että pääsemme töihin parvekkeellesi!

2019-06-08-12-25-23

Projektinhallinta

Urakan edetessä syntyy kartoituksesta käyttöönottoon suuri määrä projektin hallinnan kannalta oleellista tietoa. Hoitaessamme projektinhallinnan, oleelliset tiedot ovat automaattisesti kaikkien päättäjien käytössä. Ilman eri toimijoiden välillä olevia rajapintoja. Osaamme kertoa asukkaalle kauan korjaus kestää. Osaamme kertoa taloyhtiölle paljonko korjaus maksaa. Lisäksi asukkaat voivat seurata jokaisen asunnojen aikataulua ja työsisältöä projektinhallinnassamme. Kaikki tieto yhdessä paikassa tarkoittaa vähemmän puheluita, vähemmän sähköposteja, vähemmän hukkuneen tiedon etsimistä – Enemmän laadukasta korjauspalvelua.

Varaosat

Tarvittavien varaosien määrä on yksilöllinen. Varaosien menekkiin vaikuttavat lasitusmerkki, ikä, sijainti ja erityisesti aiempi huollenpito. Hyvin huolletuissa lasituksissa varaosia ei usein tarvitse vaihtaa. Vikaantuneena käytetyt parvekelasit vaativat lähes aina osien uusimista. Säännöllinen perushuolto on tärkeää.

Kartoituksen yhteydessä pystymme muodostamaan tarpeen tarvittaville varaosille. Valmistamme kaikkia varaosia nopeasti tarpeiden mukaan, myös markkinoilta poistuneisiin. Joissain tapauksissa olemme kehittäneet osia edelleen kestävämmäksi. Myymme varaosia asennuksen kanssa tai ilman.

Yleisimmät lasijärjestelmät mitä huollamme ovat: Lumon, Nika, Hexi, Tamglass, Finton, Finfasad, Baltiklaas, Lemminkäinen, Cover, Lejo, Sopu ja Jokke.

Lasituksen uusiminen

Aina korjaaminen vaan ei kannata ja vanhat lasit pitää purkaa ja asentaa tilalle uudet. Paras lopputulos voi olla myös huonokuntoisimpien parvekelasitusten uusiminen ja muiden korjaus. Eri merkkien väliset julkisivuerot ovat niin pieniä, etteivät erotu ilman tarkkaa katsomista. Hyväkuntoisten lasituste hävittäminen ei vastaa kestävän kehityksen määritelmää.

Sopimusvalmistajinamme ovat 1985 perustettu Suomalainen Cover ja moderni 2013 kehitetty Eestiläinen Malmerk Klaasium. Väitämmekin että valikoimamme on markkinoiden suurin. 

Parvekelasitusjärjestelmälle on myönnetty Eurooppalainen tekninen hyväksyntä, joka oikeuttaa CE-merkin käytön. Voit olla varma, että valitsemasi järjestelmä on turvallinen valinta suojaamaan asuntosi lisäneliöitä tai kruunaamaan näköalasi.

Juhana Huikko

Puhelin: +358 40 828 1358
Sähköposti: juhana@lasijaidea.fi

Thao Nguyen

Puhelin: +358 45 120 8263
Sähköposti: thao@lasijaidea.fi

Kuulemme sinusta mielellämme.

Lähetä viesti oheisella lomakkeella tai soita meille
 


© 2018-2020 Lasi & idea Oy