Ammattitaitoisella suunnittelun ohjauksella pystymme karsimaan turhat kustannukset, toimimaan ketterästi ja varmistamaan työn korkean laadun. Me hoidamme työt – sinä saat nauttia valmiista lopputuloksesta.

Ratkaisumme

Projektinhallinta

Suunnitteluprosessin edetessä syntyy valmistuksesta käyttöönottoon suuri määrä projektin hallinnan kannalta oleellista tietoa. Hoitaessamme projektinhallinnan, oleelliset tiedot ovat automaattisesti käytössämme ilman eri toimijoiden välillä olevia rajapintoja. Tämä toiminto säästää asiakkaan aikaa, sillä isännöitsijät ja asukkaat voivat seurata jokaisen asunnojen aikataulua ja työsisältöä projektinhallinnassamme.

Kuntokartoitus

Kuntokartoitus on taloyhtiöille suunnattu toimenpide, jossa kartoitetaan parvekelasitusten toimivuutta ja turvallisuutta. Parvekelasitukset ovat yleensä taloyhtiöiden vastuulla, jolloin vastuu myös mahdollisista lasien aiheuttamista ongelmista on taloyhtiöillä. Parvekelasituksissa on paljon kuluvia osia, joiden käyttöikään vaikuttavat mm. ilmasto, ilmansaasteet ja käytön määrä. 

Asiakkaillamme on useita kokemuksia tilanteista, joissa parvekelasi on jumittunut paikoilleen, avattaessa pudonnut kiskoiltaan, tai pudonnut ja hajonnut voimakkaan myrskytuulen vaikutuksesta. Näissä tapauksissa yleensä myötävaikuttajana ovat olleet heikentyneet kiinnitykset, kuluneet osat tai vääntyneet ja löystyneet kiskot. Erityisesti suuria piilo-ongelmia aiheuttavat kiskojen kiinnitykset. 

Parvekelasihuolto

Lasituksien huoltotarve on yksilöllinen. Suositeltu huoltoväli lasituksille on viisi vuotta. Säännöllinen lasien pesu ja puhtaanapito ovat parasta huolenpitoa lasituksille. 

Huoltotoimintamme pohjautuu ennaltaehkäisevään elinkaariajatteluun. Asiakkaamme ei jää tuotteidemme kanssa yksin, vaan otamme vastuun niiden toimivuudesta ja kustannustehokkuudesta koko niiden elinkaaren ajalta. Vastaamme kaikkien edustamiemme tuotemerkkien takuuhuolloista ja mahdollisista vuosihuolloista. Voit tilata huollon myös eri toimittajan asentamiin lasituksiin – merkistä riippumatta.

Yleisimmät lasijärjestelmät mitä huollamme ovat: Lumon, Nika, Hexi, Tamglass, Finton, Finfasad, Baltiklaas, Lemminkäinen lasi, Cover.

Parvekelasitus

Lasitettu parveke on vuoden ympäri viihtyisä ajanviettopaikka oman perheen ja ystävien kanssa seurustelemiseen. Parvekkeen lasitusjärjestelmä toimii käytännössä jokaisen parvekkeen kohdalla, sen koosta ja rakenteesta riippumatta. Parvekelasitus nostaa kotisi arvo ja parantaa huoneiston ulkonäköä. Sateet, lumi ja ilmassa leviävät roskat eivät pääse parvekkeelle. Järjestelmässä ei ole mukana pystyprofiileja, joten lasitus ei vaikuta rakennuksen ulkonäköön, vaan antaa sen viimeistelyllä viimeisen silauksen ja suojaa parveketta ulkoisten olosuhteiden vaikutukselta. Se on selvä etu käyttäjän ja rakennuksen julkisivun kannalta.

Parvekelasitusjärjestelmälle on myönnetty Eurooppalainen tekninen hyväksyntä, joka oikeuttaa CE-merkin käytön. Täten voit olla varma, että järjestelmä on turvallinen valinta suojaamaan asuntosi lisäneliöitä tai kruunaamaan näköalasi.

Juhana Huikko

Puhelin: +358 40 828 1358
Sähköposti: juhana@lasijaidea.fi

Thao Nguyen

Puhelin: +358 45 120 8263
Sähköposti: thao@lasijaidea.fi

Jöran Wargh

Puhelin: +358 40 414 5183
Sähköposti: joran@lasijaidea.fi

Kuulemme sinusta mielellämme.

Lähetä viesti oheisella lomakkeella tai soita meille